juni 2012

Pasjonfrukt panacotta

Her kommer nok en panacotta oppskrift fra meg.Denne serverte jeg på 5 års bryllupsdagen vår. Panacotta er en av mine yndlings desserter. Jeg serverte den med en himmelsk god sjokolade is/sorbet. Op...

Karamellis med peppermarinert jordbær og moreller

Sommeren er her og det bugner med jordbær og moreller i butikkene. Jeg har peppermarinert fruktene og servert det med karamellis. Dette er en dessert som er enkelt å servere mange, så har du selska...

Grillet ytrefilet med sennepsaus,glaserte neper og gulrøtter.

Vi feiret 5 års bryllupsdag på st.hans aften og det måtte feires med en god 3-retters! Hovedretten ble grillet okse ytrefilet med pannestekt amandin,glaserte neper og gulrot og en herlig senneps sa...

Lakse rull med urtekremost

Her kommer oppskriften på lefseruller med kremost. Dette er perfekt til tapas eller forret. Jeg laget noen med seranoskinke også da jeg ikke er så glad i røyket laks selv. Så enkelt kan det gjøres:...

Picknicbrød med ny vri

I dag har vi spist picknicbrød til middag. Jeg fikk pizza stein av svigermor i helgen og jeg testet ut den i går men fikk alt for mye deig, så deigen ble satt i kjøleskapet til idag. Det er det man...

Jordbær med basilikumsorbet

Vi feirer 5 års bryllupsdag idag og det må selvfølgelig feires! Det blir 3 retters middag med vin og champis! Tjuvstartet litt igår med norske jordbær med basilikumsorbet. En kjempegod kombinasjon....

Glasert kyllingspyd med nudelsalat

Dagens middag ble glasert kyllingspyd med nudelsalat og det er perfekt sommermat. En enkel salat med litt asiatisk vri og masse smak. Man kan også servere denne retten med ris. Her kommer oppskrif...

Pastagryte med bacon,brokkoli og urtesaus.

Dagens middag ble en enkel pasta "grateng" med bacon og brokkoli. Dette er en rett som passer for hele familien. Kjempegodt og enkelt å lage! Her kommer oppskriften: 500 gr ferdig kokt pasta 1 p...

Nypotetsalat med egg

Gillsesongen er i gang og her kommer en ny oppskrift på nypotetsalat med egg.De norske nypotetene har kommet og de passer perfekt til potetsalat som igjen er perfekt til grillmaten. Her kommer opp...

Rødløk og ananas relish

Dette er et perfekt grilltilbehør.Jeg serverte denne relishen til ramsløkpølser men det vil også passe til fisk.Det er et kjempe enkelt tilbehør med mye smak! Så enkelt kan det gjøres: 2 rødløk 3...

Dagens tapas

Det er hektiske dager hos oss omdagen med flytteplaner,hussalg,jobbintervjuer osv...Så derfor blir det litt minde blogging og oppskrifter en vanlig. I helgen har vi klargjort det meste til hussalge...

Fiskekaker

Hjemmelaget seikaker med råskost,nypotet og remulade, nam! Så godt og så enkelt. Jeg smaksatte fiskekakene med litt smak, men ikke for mye. Jeg er ikke så glad i fiskekakene man kjøper for noen av ...

Rabarbra sorbet

Endelig er rabarbra sesongen her og det må utnyttes! Idag blir det rabarbra-jordbær symfoni og en av elementene er da rabarbra sorbet. En frisk og god sorbet som passer perfekt til jordbær.Og ismas...

Sjokoladeiskrem

Endelig har jeg fått testet ut den nye ismaskinen min! Og det ble en fantastisk iskrem med en veldig god konsistens. Så det var helt klart verdt investeringen i en ordentlig ismaskin med kjøler. Je...

Nye kokebøker igjen...

Ja vi får aldri nok kokebøker!Man får aldri for mange kokebøker. Idag ble det 3 nye. Et krydderleksikon, Stiansen i boks og fredag hele uka av Lise Finkenhagen. Så nå blir det kokebok lesing på sof...

Ferie og istid....

Etter en deilig uke på herlige Kreta med god mat og drikke er jeg straks tilbake med litt blogging og matoppskrifter igjen! I mellomtiden tenker jeg ut nye oppskrifter som jeg skal teste ut på den...
matforelskelse

matforelskelse

29, Sørum

Jeg er ei matglad jente som heter Hanne Alice. Er gift med Jørn og sammen har vi Edward på 3 år.Vi er to pensjonerte kokker som elsker å kokke, så i fritiden blir det mye god mat og drikke.Vi er opptatt av variert og mat laget fra grunnen av. Ser også at Edward har interessen for matlaging,men det er vel ikke så rart da jeg står over grytene så ofte jeg kan.Håper å inspirere andre til å lage god mat uten halv og helfabrikata.

Matbloggtoppen susnet.nu statistik Hyggelige besøk siden 28.09.2011: Besøk denne måneden: Besøk denne uken: Besøk idag: Online nå: text/javascript /script_famebloggers_tracker_6347875 / Matprat

Kategorier

Arkiv

hits