Sprø ørret med potet,pastinakk og brokkoli.


Jeg har blitt mer glad i fisk med åra og er alltid på utkikk etter nye smaker jeg kan tilsette fisken. Denne sprø fisken fikk jeg hos et vennepar for et par år siden, og siden den gang har jeg ofte hatt sprø ørret, men med varierende tilbehør. Denne gangen fylte jeg fisken med pesto og serverte med parmesan aioli,dampet brokkoli og pannestekte poteter og pastinakk.

Sånn lager du denne sprøe ørreten:

*Skjær tynne ørret biter og strø på salt og pepper og smør på pesto. Oppskrift på pesto finner du her: http://matforelskelse.blogg.no/1309698428_grnn_pesto.html 

*1 dag gammelt brød skjøres i tynne skiver og skorpen tas av. Legg så på fisken og så en tynn skive på toppen. 



 *Stek fisken i en stekepanne med litt olje og smør. Det er bare et par minutter på hver side.

Pannestekt potet og pastinakk:

*Skjær poteter og pastinakk i litt tykke skiver.

*Fres potetene i litt olje til de er gyllene.Legg ved 2 fedd hvitløk på slutten og la det surre med potetene. Strø på salt og pepper før servering.

Server fiksken med dampet brokkoli og parmesan aioli. Oppskrift på parmesan aioli finner du her:  http://matforelskelse.blogg.no/1336935559_fete_blingser.html



 
Dette er et bevis på at fisk ikke behøver å være kjedelig,eller ta lang tid!



 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

matforelskelse

matforelskelse

29, Sørum

Jeg er ei matglad jente som heter Hanne Alice. Er gift med Jørn og sammen har vi Edward på 3 år.Vi er to pensjonerte kokker som elsker å kokke, så i fritiden blir det mye god mat og drikke.Vi er opptatt av variert og mat laget fra grunnen av. Ser også at Edward har interessen for matlaging,men det er vel ikke så rart da jeg står over grytene så ofte jeg kan.Håper å inspirere andre til å lage god mat uten halv og helfabrikata.

Matbloggtoppen susnet.nu statistik Hyggelige besøk siden 28.09.2011: Besøk denne måneden: Besøk denne uken: Besøk idag: Online nå: text/javascript /script_famebloggers_tracker_6347875 / Matprat

Kategorier

Arkiv

hits