Taco med ny vriIdag ble det taco med ny vri her i huset. Jørn er pådriveren på fisk her i huset, så han fikk igjennom ønsket sitt om taco med ørret. Marinerte det i tacoktydder og stekte det i ovnen. Laget en kremet gouacamole og tzatsiki. Og ja det var slett ikke verst,selv om kylling er min favoritt:)

Skjær ørret i strimler og mariner det i en blaning av 2 ss olje og 2 ss taco krydder.(hjemmelaget) Stek på 200 grader i 5-7 minutter. Lag så tzatsiki og goucamole.

Tzatsiki: 

0,5 boks liten tyrkisk yoghert

1/4 agurk

1 fedd hvitlløk

salt/pepper

sitronsaft

Riv agurk og hvitløk i yogherten og smak til med salt,pepper og sitronsaft.

goucamole: 

1,5 avocado

saften av en lime

Mos avocadoen og rør inn limesaft.

Finkutt litt chili og en halv sjarlottløk og tilsett. Smak til med salt og pepper.

Lag så wrapsene.

Smør lefsen med tzatsiki og fyll med fisk og grønnsaker etter smak. Vi brukte isberg salat,parika,mais og bønner i salsa. 

3 kommentarer

Spisemonsteret

14.nov.2011 kl.21:06

Mmmm, det virket godt! :P

Hanne Alice-Matforelskelse

14.nov.2011 kl.21:31

Det var godt:)

Nina Emilie - Mamma'n til Linnea

14.nov.2011 kl.22:32

det så kjempe godt ut :)

Skriv en ny kommentar

matforelskelse

matforelskelse

28, Sørum

Jeg er ei matglad jente som heter Hanne Alice. Er gift med Jørn og sammen har vi Edward på snart 3 år.Vi er to pensjonerte kokker som elsker å kokke, så i fritiden blir det mye god mat og drikke.Vi er opptatt av variert og mat laget fra grunnen av. Ser også at Edward har interessen for matlaging,men det er vel ikke så rart da jeg står over grytene så ofte jeg kan.Håper å inspirere andre til å lage god mat uten halv og helfabrikata.

Matbloggtoppen susnet.nu statistik Hyggelige besøk siden 28.09.2011: Besøk denne måneden: Besøk denne uken: Besøk idag: Online nå: text/javascript /script_famebloggers_tracker_6347875 / Matprat

Kategorier

Arkiv

hits