Hummer og kanari!

Endelig helg!! Men hvor blir det av ukene?

Jeg hadde tenkt på taco til middag idag, men Jørn kom over hummer og ferske reker på jobb ,så da var valget ganske enkelt.Uttrolig godt med fersk sjømat. Vi gjorde det enkelt idag med feske grønnsaker og hvitløks aioli.

Ferske reker.

Fersk hummer, vi delte den opp og brunet den så vidt i pannen med godt smør.



Hvitløks aioli:

2 eggeplommer

1 fedd hvitløk

salt/pepper

Sitron

Raps olije

Kjør eggeplommer og hvitløk med stavmixeren. Spe så med olje i en tynn stråle. Smak til med sitron,salt og pepper.





Ha litt godt med grønnsaker og sitron til.



Og i glasser er det veldig godt med en avkjølt fransk hvitvin:)

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

matforelskelse

matforelskelse

28, Sørum

Jeg er ei matglad jente som heter Hanne Alice. Er gift med Jørn og sammen har vi Edward på snart 3 år.Vi er to pensjonerte kokker som elsker å kokke, så i fritiden blir det mye god mat og drikke.Vi er opptatt av variert og mat laget fra grunnen av. Ser også at Edward har interessen for matlaging,men det er vel ikke så rart da jeg står over grytene så ofte jeg kan.Håper å inspirere andre til å lage god mat uten halv og helfabrikata.

Matbloggtoppen susnet.nu statistik Hyggelige besøk siden 28.09.2011: Besøk denne måneden: Besøk denne uken: Besøk idag: Online nå: text/javascript /script_famebloggers_tracker_6347875 / Matprat

Kategorier

Arkiv

hits