Ovnsbakt torsk med vårløk og basilikum pesto.
Idag ble jeg servert denne herlige retten da jeg kom hjem fra jobb. Vi hadde igjen litt potet terte fra søndag så den ble da brukt til fisken.Oppskriften ligger under kategorien "garnityr".Man kan også bruke potetpuré eller ovnsbakte poteter.
Vårløk og basilikum pesto:
2 vårløk
1/4 basilikum
5 ss olivenolje
1 ss sennep(grov dijon)
4 ss brødrasp
Litt lime saft
salt/pepper
Alt blandes i en foodprosessor og kjøres sammen. Legges på fisken og fisken bakes i ovenen i ca 15 min. Vi brukte strømtorsk. Ferdig renset bein og skinnfri.
Rømme og senneps dressing:
0,5 boks rømme
1 ss grov dijon sennep
1 ss vanlig dijon sennep
Saft av 0,5 sitron
Litt revet parmesan
salt/pepper
Bland alt sammen og smak til med salt og pepper.
Svisset litt gulrot,sjarlottløk og spinat til.
Så enkelt og godt!
Silje Kristine
15.sep.2011 kl.22:40
Hanne Alice (matforelskelse)
16.sep.2011 kl.17:30