Ovnsbakt torsk med vårløk og basilikum pesto.

Idag ble jeg servert denne herlige retten da jeg kom hjem fra jobb. Vi hadde igjen litt potet terte fra søndag så den ble da brukt til fisken.Oppskriften ligger under kategorien "garnityr".Man kan også bruke potetpuré eller ovnsbakte poteter. 

Vårløk og basilikum pesto:

2 vårløk

1/4 basilikum

5 ss olivenolje

1 ss sennep(grov dijon)

4 ss brødrasp

Litt lime saft

salt/pepper

Alt blandes i en foodprosessor og kjøres sammen. Legges på fisken og fisken bakes i ovenen i ca 15 min. Vi brukte strømtorsk. Ferdig renset bein og skinnfri. 

Rømme og senneps dressing:

0,5 boks rømme

1 ss grov dijon sennep

1 ss vanlig dijon sennep

Saft av 0,5 sitron

Litt revet parmesan

salt/pepper

Bland alt sammen og smak til med salt og pepper. 

Svisset litt gulrot,sjarlottløk og spinat til. 

Så enkelt og godt!2 kommentarer

Silje Kristine

15.sep.2011 kl.22:40

Selv jeg som ikke er så glad i fisk syntes dette så veldig godt ut :-) det er så fint å se noen som liker å lage mat og bryr seg om det! Du er veldig flink :) ha en fin kveld videre, jeg gleder meg til flere oppskrifter :)

Hanne Alice (matforelskelse)

16.sep.2011 kl.17:30

Hei Silje Kristine! Dette var veldig godt. Jeg var heller ikke så veldig glad i fisk før, men det er bare å prøve ut med litt gode smaker, så tror jeg alle liker fisk.Det kommer mange flere gode oppskrifter iløpet av helgen:)

Skriv en ny kommentar

matforelskelse

matforelskelse

28, Sørum

Jeg er ei matglad jente som heter Hanne Alice. Er gift med Jørn og sammen har vi Edward på snart 3 år.Vi er to pensjonerte kokker som elsker å kokke, så i fritiden blir det mye god mat og drikke.Vi er opptatt av variert og mat laget fra grunnen av. Ser også at Edward har interessen for matlaging,men det er vel ikke så rart da jeg står over grytene så ofte jeg kan.Håper å inspirere andre til å lage god mat uten halv og helfabrikata.

Matbloggtoppen susnet.nu statistik Hyggelige besøk siden 28.09.2011: Besøk denne måneden: Besøk denne uken: Besøk idag: Online nå: text/javascript /script_famebloggers_tracker_6347875 / Matprat

Kategorier

Arkiv

hits